Over ons

Sound & Motion is een evenementenorganisatie met vele jaren aan ervaring. Bij Sound & Motion staat kwaliteit op de eerste plaats. Zo beschikken wij over de nieuwste technologie en apparatuur, waardoor wij goed in kunnen spelen op specifieke wensen van de klant. Het is belangrijk dat de klant gehoord wordt, omdat alle wensen van de klant vervuld moeten worden.

Binnen ons bedrijf zeggen wij vaak:
“Een eerste indruk maak je maar één keer”

De mogelijkheden voor u als klant zijn enorm. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij op uw evenement alles tot in de puntjes kunnen verzorgen. Denkt u hierbij aan artiesten, cocktailshakers, bands, saxofonisten, dansers/danseressen, etc. Hierdoor wordt uw feest uniek en zullen uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Maar ook is Sound & Motion goed ingespeeld op de kleine feesten en evenementen. Wij hebben al honderden kleine evenementen en privé-feesten georganiseerd, en verschillende benodigdheden geleverd om ook kleinere feesten tot een succes te maken. Hierbij kunt u denken aan barbecues, (party)tenten, geluidssetjes, barren, etc.
Naast het organiseren, plannen en uitvoeren van evenementen en feesten beschikken wij ook over een ruime keus aan DJ’s en VJ’s. Onze medewerkers hebben vele draaiuren aan ervaring. Ze zorgen voor een persoonlijke draai aan uw feest of evenement. Persoonlijk contact met de klant, en het afstemmen van de muziek aan de wensen van de klant, is voor ons erg belangrijk. We vinden dit belangrijk omdat zo de juiste sfeer neergezet wordt en dat de gast een unieke beleving ervaart.

Wij zijn een aantal jaren geleden ook zijn begonnen met het verzorgen van bruiloften. De teller staat op ruim 300 bruiloften, en we hebben dus veel ervaring. Wij zijn van mening dat onze persoonlijke aanpak van zaken ‘key‘ is voor het organiseren van bruiloften. Tijdens vrijblijvende gesprekken op ons kantoor, of bij u thuis, gaan we samen opzoek naar de beste invulling van jullie mooiste dag.